meny
Våren på Dyrön
Marinerade oliver
55,-
Löjromschips
145,-
Toast skagen med löjrom
Serveras på hembakat bröd. 170,-
Chèvretoast
Krämig getost med rostade pumpakärnor, honung, betor och vinaigrette. 165,-
Heta vannameiräkor
Räkor stekta i olja med chili och vitlök. Serveras med bröd. 165,-
Värdshusets krämiga fisksoppa
Tomat, vitt vin, vit fisk, räkor och blåmusslor. Serveras med aioli och bondbröd. Hel 285,- / halv 165,-
Vinkokta Bohusmusslor
Grädde, chili, vitlök och persilja. Serveras med aioli och hembakat bröd. Hel 265,- / halv 145,-
Marinerad kornfilé
Serveras med hemmagjorda pommes chateau, rostad paprika, tomatsås och vårens primörer. 265,-
Dagens fångst
Sparris, ramslök, sandefjordssås och dillslungad potatis. 365,-
Gödkalvsentrecote
Serveras med rostad potatis, rödvinssås, ramslökssmör och säsongens primörer. 345,-
Klassisk räkmacka
Handskalade räkor på hembakat bröd. 295,-
Kvällens rätt
Fråga serveringspersonalen. 195,-
Pasta Bolognese
Serveras med parmesan. 115,-
Pommestallrik
Serveras med stekt korv. 115,-
Bamses pannkakor
Serveras med sylt och grädde.
115,-
Festis och glass ingår i rätterna
Smulpaj
Rabarberpaj serverad med gammeldags vaniljglass. 125,-
Kladdkaka
Bakad med kärlek på Dyröns Värdshus. Serveras med grädde. 125,-
Värdshusets chokladtryffel
En liten söt avslutning. 55,-